Ballemuskulatur – styrke (og størrelse)

af | 5. maj 2017

Få en stærk bagdel

Det er blevet tid til, at hoppe op på tredje og sidste video i rækken om træning af bagdelen. Denne gang om den stærke bagdel!
Vi har dækket ballemuskulaturens funktioner i træning, hverdag og sport, samt sidste gang talt om, hvordan du kan blive bedre til at bruge og genkende fornemmelsen for denne vigtige muskelgruppe.
Nu er vi nået til det vigtigste punkt på balle-dagsordenen. Hvordan får du stærke baller? – og hvordan får du større baller? (Størrelsen er iøvrigt det de fleste af jer mener, når i taler om at “stramme op” – det handler bare lidt om størrelsen på muskelfibre vs. mængden af fedtvæv).

I dagens video får:

– En forklaring på hvor tungt i bør træne jeres ballemuskulatur
– En kort forklaring af hvorfor det ikke er alle øvelser, der er lige gode
– En top 3 (der i virkeligheden indeholder 4 øvelser + 1 ekstra joker-øvelse) over de bedste balletrænings øvelser (i min optik).

 

Tilføjelse til dagens video:

Hvis i fortsat er i tvivl om hvorfor i bør tage denne video til jer, kan jeg kraftigt anbefale at se de foregående videoer om ballernes funktion her og her.
Der findes stort set ikke en sport, en hverdagsfunktion eller træningsøvelse, hvor ballerne ikke tjener en form for formål, der kan optimere på jeres præmisser.
Jeg vil især give et stort “gør det nu” til alle sportsudøvere, der har planer om at skulle bevæge sig hurtigt i deres sportsgren og samtidig holde sig skadesfri. Kom igang! Mere bagdel! I hører heller aldrig Kim Kardashian klage over ondt i knæene, vel?

Fortsat god bagdelstræning, god kaffe, god weekend og god Kardashian.
Mvh. Niklas