Holdtræning

Næste holdopstart:

T.B.A.

Holdtræning er det rette for dig og jer, som vil opnå et træningsresultat kombineret med et socialt aspekt, som vi kender ved de populære sportskulturer, hvor sammenhold og holdånd/kollektivitet bærer motivationen langt.

Holdet ligger Torsdag aften fra 20.00-21.30 i Arca Banken, Odense C – og der er maksimalt 8 pladser.

Når du deltager i vores holdtræning, får du altså både alle fordelene ved personlig træning samt opbakningen og sammenholdet fra dine træningsmakkere.

På disse hold vil fokus ligge på de store basis løft: Squat, Dødløft, Bænkpres/Pres – hvor teknikken gennemgåes grundigt fra bunden af.

Derudover vil progression, programmering, periodisering og kost blive gennemgået, således at du som deltager har en bedre helhedsforståelse af styrketræning med øvelser, der giver resultater – og fremadrettet vil kunne træne mere sikkert på egen hånd.

I vores styrkeforløb er følgende inkluderet:

 • Fri sparring og video-feedback på Online Facebook gruppe eller pr. mail
 • En T-shirt, Træningsjournal og Kuglepen
 • En kostguide til det mest basale omkring mad. 
 • Dybdegående teknisk gennemgang af de store løft
 • Mulighed for tilkøb af yderligere Personlig Træning.
 • Eget 4-ugers træningsprogram efter endt forløb (og mulighed for mere)

 

 • 12 uger – alt inklusiv:
  • 3.600,-

Teamet

Niklas

Niklas

Kandidat i idræt og Specialist i styrketræning og bevægelse med ekspansiv viden indenfor smertelindring, genoptræning, muskelopbygning og råstyrke.

Mød Niklas

Benjamin

Benjamin

Kandidatstuderende i kiropraktik og specialist i styrkeløft (Squat, Bænkpres og dødløft), genoptræning og muskelopbygning.

Mød Benjamin

Christian

Christian

Cand. Scient i Sport Science and Health fra Syddansk universitet. Arbejder med alt fra hverdags danskere til sportsudøvere på elite niveau, der ønsker at tage deres krop til næste niveau.

Mød Christian

Morten

Morten

Kandidat i Idræt og specialiseret inden for styrketræning og træning af forskellige målgrupper. Hjælper dig med at blive stærkere eller opbygge muskelmasse, både som nybegynder og som øvet.

Mød Morten

Jesper

Jesper

Cand. Scient i Sport Science and Health fra Syddansk Universitet. Har specialiseret sig I holdbar træning for den travle familiemor og far samt langtidsholdbar vægtændring uden strikse kostplaner.

Mød Jesper

Vanja

Vanja

Fysioterapeutstuderende på UCL. Derudover har Vanja en træner- samt coaching uddannelse fra DIF taget på Aalborg Sportshøjskole.

Mød Vanja

Faste hold

Faste hold

Vi starter faste 12 ugers styrkehold ca. 1 gang i kvartalet.

Holdet ligger hver Torsdag med Benjamin fra 20.00-21.30 og foregår i Arca Banken i Odense C.

På disse hold vil fokus ligge på de store basis løft: Squat, Dødløft, Bænkpres/Pres – hvor teknikken gennemgåes grundigt fra bunden af.

Derudover vil progression, programmering, periodisering og kost blive gennemgået, således at du som deltager har en bedre helhedsforståelse af styrketræning med øvelser, der giver resultater – og fremadrettet vil kunne træne mere sikkert på egen hånd.

Du kan sende os en mail, hvis du vil på venteliste til næste hold – eller følge med på facebook for at se hvornår næste hold sættes i gang.

 • 12 uger – alt inklusiv:
  • 3.600,-

Lukket hold

Lukket holdtræning i grupper fra 3 til 8 personer

Årsagen til, at vi normerer holdene til max 8 personer, ligger i den kvalitet, der skal være i undervisningen. Ved maksimalt 8 personer sikrer vi, at træneren kan nå rundt til alle og sørge for, at alle får mest udbytte af personlig trænings-delen.

Hvis der er tale om større grupper er i også velkomne til at kontakte os, så vi kan finde en evt tilpasset version til netop jeres formål.

Med i holdtræningen følger også gratis kostvejledning og løbende 1:1 kommunikation efter behov. Som oftest opretter vi en lukket facebook gruppe, hvor der kan stilles spørgsmål om alt træningsrelateret.

 • Pr. Måned hos os – alt inklusiv:
  • 5.000,-/md

Firmatræning

Firmatræning

Vil du have en sundere arbejdsplads? Eller et givende alternativ til teambuilding for din virksomhed? Hvad med en kombination af de to? Så tilbyder vi privat holdtræning til virksomheder.

Motion er ofte en af de ting, der bliver frasorteret blandt mennesker, der arbejder meget. Det mener vi er ærgerligt fordi motion netop giver energi til at kunne præstere mere, længere og bedre – samtidig er motion også med til at forebygge livsstilssygdomme og psykiske problematikker.

Du vil sandsynligvis gerne have medarbejdere, der føler sig værdsat af dig, har energi til at performe og har et stærkt fællesskab med hinanden.

De medarbejdere, der har det sådan, både kan og vil gøre det ekstra for deres kollegaer, virksomheden og kunderne.

Ved at tilbyde træning til dem, får de nemmere ved at tilpasse det til deres hverdag med job, familie og får derfor nemmere de fysiske, mentale og sociale gevinster af en sund livsstil og fælles oplevelser.

Flere og flere arbejdspladser tilbyder nu motion i arbejdstiden, og det vil vi naturligvis gerne bidrage til.

Med holdtræning til virksomheder kan du få:

 • Færre sygedage, som følge af forbedret helbred og forebyggelse af livsstilssygdomme.
 • Mere energi og øget arbejdsomhed i arbejdstiderne.
 • Øget socialisering, trivsel og glæde blandt medarbejderne.

Alt i alt er du altså med til at bidrage til et bedre arbejdsmiljø og en god arbejdsplads.

Vi tilbyder holdforløb af forskellige varigheder, med op til maksimalt 8 deltagere pr. hold, indenfor gængse arbejdstider (8-16)

 • Pr. Måned hos jer – alt inklusiv:
  • 6.000,-
 • Pr. Måned hos os – alt inklusiv:
  • 5.000,-

Kontakt

Vil du træne med os?

Vi står klar til at hjælpe dig på vej til en stærkere, sund og smertefri hverdag.

Stærke hilsner Katrine, Benjamin og Niklas