Hvilke træningssko bør du bruge til din træning?
De fleste mennesker har de obligatoriske løbesko liggende – ofte er det et levn fra det der januarudsalg, hvor man alligevel skulle igang med at løbe.
Når så valget falder på styrketræning som supplering eller i stedet for løb, er det også oftest den type sko, der benyttes.
Derudover er det også meget smart med diverse sneaker versioner fra Nike, Reebok, Adidas og lign. mærker.
Men hvad er egentlig et par gode træningssko, og hvilke parametre bør spille ind, når i vælger jeres sko til løft af tunge genstande på måder? Forudsat at styrketræning for jer er at løfte tunge ting. Hvilket det burde være pr. definition.
I denne video får i:
– En gennemgang af hvilke typer af sko, der er gode til bestemte måder at træne på.
– En introduktion af min mor, som vikar kamera-dame.
– En forklarende idé om noget med kaffe, snebolde og handsker. (…)
Tilføjelse til dagens video:
Mht. valget mellem sko til vægtløftning (dem med hæl) eller almindelige sko når det kommer til squat, bør i overveje hvilket formål i har med jeres træning.
Hæl-skoene kan være en fantastisk og let tilgængelig (om end nogen gange lidt dyr) genvej til et flottere og bedre squat ift. mobilitet og kropsbygning – det kan i læse og se mere om her:– det kan i læse og se mere om her.
Man bør som lommeregel altid søge at bevæge sig bedre, men i mange tilfælde, kan disse sko være det, der gør forskellen fra om i synes squat er fedt eller frustrerende. Og det er altid bedre at have det fedt, end ikke at have det fedt.
Omvendt, hvis i rigtigt gerne vil lære at squatte uden sko – så squat uden sko. Science.
Fortsat god fredag, god træning, gode sko og god kaf’.
Mvh. Niklas