Episode 45: Lær alt om bænkpres, forhelvede – Med Christian ”Ikk’ tænk, bar’ bænk” Luno!

af | 23. jun 2022

Hvis der er noget vi mænd har målt kønsorganer på i træningens verden igennem tiden, så er det øvelsen: Bænkpres.

I denne episode tager vi, ligesom med episode 39 om squat, en slavisk gennemgang fra A til B(ænkpressens tekniske finesser).
En øvelse som Niklas på ingen måde forstår hypen omkring og derfor tilbringer store mængder af episoden i en skyttegrav af unuanceret harme, imens dagens gæst og Amdifakus prøver at overbevise om andet.

Udover det åbenlyst fantastiske selskab af Niklas og Amdibitup, får vi den store, men alligevel utrolig tvivlsomme ære, af besøg af selveste Christian Luno.

Luno, som han hedder i daglig tale, er kandidat i idræt, skrev speciale med Niklas hos Team Danmark, er chef i Arca Odense, tidligere træner for elite styrkeløftere og så er han i den grad bænkpres entusiast.
Reglen i Arca Odense er efter legenderne, at man kun må få en ven med til prøvetræning, hvis man skal bænkpresse.

Formålet med denne episode er ligesom i episode 39 at give jer en grundig gennemgang af bænkpressens verden.
Derfor diskuterer vi alt fra formålet med øvelsen, såvel som giver jer en række cues og guides til hvad i selv kan kigge efter, hvis i vil optimere og tilrette jeres eget bænkpres.

En disclaimer inden i igangsætter episoden, så bærer det i tonen og sproget engang imellem præg af at Niklas og Luno kender hinanden rigtigt godt – for godt, måske endda; og i vil måske påmønstre jer indtrykket at Niklas virkelig synes Luno er grim.
Luno er ikke grim.
Han er bare udseendesmæssigt udfordret.

I kan altid finde Christian Luno på hans instagram: @CSLUNO – Eller henne ved bænkpresset.

Mvh.

Christian Amdi – www.AmdiPT.dk / Instagram: @AmdiPT

Niklas Meier – www.NiklasMeier.dk / Instagram: @Kaptajnmeier