Hjemmetræning – 3 gode øvelser

af | 25. aug 2017

Tre gode (og potentielt) hårde øvelser til Hjemmetræning.

Når du tager det aktive valg om at lave hjemmetræning frem for at træne i et træningscenter (eller fitnesscenter), er det kun fair at du ved hvordan du tilpasser din træning, så du får så meget ud af det som muligt.
Og efter at have set internettet blive fyldt stille og roligt med diverse squat challenges (uden belastning), planke challenges (uden belastning) og donkey-kick challenges (… endnu mindre belastning) – så har jeg valgt at byde ind med 3 simple, men potentielt rigtigt hårde øvelser, der kan laves uden de helt store hjælpemidler – derhjemme.

Og som bonus: Alle 3 øvelser kan laves PÅ FERIE. Vanvittigt!

I dagens video får i :

– 3 øvelser, der kan laves i hjemmet for (relativ) god træning (relativ… fordi du kan træne bedre og mere i et træningscenter)
– En hurtig baggrund for valg af netop disse øvelser
– forklaring på skalering til den lette samt hårde side med alle 3 øvelser (for progression! )
– Mig, der lige hurtigt glemmer hvad massefylden på vand i halv liters flaske er. (Hvilket min kamera mand syntes var virkelig sjovt bagefter. Tak, Benjamin)

Tilføjelse til dagens video:

Alle øvelser bør indrettes efter basal træningsprogram opbygning.
Dvs. du kan lave X antal sæt og X antal gentagelser.
jeg foreslår at du som begynder prøver at lave 3 sæt af hver øvelse – og omkring 10-12 gentagelser. Imellem hvert sæt holder du som minimum 1 minuts pause – og så ser du ellers bare hvordan du har det efterfølgende.
Var det nemt? Lav et sæt mere.
Var det hårdt? … Prøv med et sæt mere og se om det bliver hårdere (hihi).
Øvelserne kan også laves som et cirkelprogram hvor du laver X antal runder eller skiftet imellem den i X antal minutter. På den måde tilpasses det den tid du har til rådighed eller den måde, der motiverer dig mest at træne på.
Dog bør du konsekvent stræbe at tilføje de nævnte hårdere skaleringer i videoen.

Fortsat god træning, god weekend, god fredag, god kaffe og god hygge i hjemmet.
Og hey, hils familien.
Mvh. Niklas