Opvarmning 1-0-1

af | 9. dec 2016

 

Varmer du ordentligt op inden træning?

Opvarmning har en hel masse gavnlige effekter på din træning. Der er både mulighed for at få noget mobilitetsarbejde blandet sammen med “small musclegroup”-træning og samtidig kan du forbedre din generelle kropsbevidsthed.
Udover det fantastiske muskulære og bevægelsesmæssige, forbedrer det også, som følge, din præstation i din efterfølgende styrketræning (…Eller anden træning, der kræver en form for bevægelse. Som det der løb).

Min erfaring siger mig dog, at meget få mennesker er i tvivl om hvorvidt de burde varme op (i ved det godt…). Omvendt er rigtigt mange mennesker i tvivl eller uvidende om hvordan, de bør varme op.

I dagens video får i:

på 3 minutter og 3 sekunder,
– En introduktion til de gavnlige effekter ved opvarmning.

– Et gensyn med tankegangen “pragmatisk, prioriteret og effektiv” og sammenhængen med opvarmning.

– Eksempler på hvilke tanker i bør tage med når i begiver jer ud i opvarmningens verden.

 

Tilføjelse til dagens video:

I næste uge får i et mere konkret (og sandsynligvis også frit fortolkeligt) eksempel på opvarmning og øvelsesvalg til underkroppens ekstremiteter.
Altsammen med det forbehold, at mit koncept og min tilgang handler om at optimere og effektivisere træning. Det skal være simpelt og det skal virke til formålet (jeres formål med træning).
Derudover kan i få den bonus viden, at stort set alle mine fredagsvideoer bliver optaget på det morgenrustne og kaffeforherligende tidspunkt: 5.30 om morgenen.
Så vi glæder os meget til at vise yderstillinger og bevægelse i næste uge.

Fortsat god fredag, god opvarmning og, som altid, god kaf’.

mvh. Niklas